Van Breestraat 135 II 1071 ZL Amsterdam

Omschrijving

Op een fantastische locatie: Een bijzonder luxueus appartement met hoge plafonds, 4 slaapkamers, 2 badkamers, breed balkon op het zuiden en een super dakterras.

Dit schitterende appartement is op een buitengewone smaakvolle manier gerenoveerd en heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau. Met de hoge plafonds zijn de living en vertrekken nog royaler. De luxe op maat gemaakte keuken heeft een groot kookeiland met een prachtig werkblad. Het appartement is voorzien van een lichtplan met inbouwspots, prachtige design badkamers en fraaie kleurstellingen. Door het gehele appartement ligt een prachtige eikenhouten visgraat parketvloer met vloerverwarming. In 2011 is de fundering van het pand vernieuwd.

Indeling:
Eigen entree, gerenoveerd trappenhuis.

Tweede Etage:
Royale living met klein balkon aan de straat en balkon over de volle breedte op het zuiden aan de tuinkant. Zwart eikenhouten keuken met kookeiland. Overloop, toilet en garderobe.

Derde Etage:
Aan de tuinzijde grote master slaapkamer met en-suite design badkamer met inloop douche, ligbad en dubbele wastafel. Via de overloop zijn de overige drie slaapkamers te bereiken als mede separaat toilet, de tweede badkamer met inloopdouche en wastafel en de ruimte voor was- en droogmachines.

Vierde Etage:
Dakopbouw en toegang tot het spectaculaire dakterras van 41 m2.

Keuken:
Op maat gemaakte keuken. Het kookeiland heeft een Bora inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging. Caressi spoelbak met Quooker, wijnklimaatkast en vaatwasmachine. Aan de wand plafond hoge kasten met inbouw, bakoven, magnetron, grote koelkast en aparte vriezer en veel kast ruimte.

Locatie:
De ligging is perfect nabij alles wat Oud-Zuid zo aangenaam en aantrekkelijk maakt. Het Vondelpark, de musea, het Concertgebouw, natuurlijk de talrijke cafés en restaurants, leuke winkels, hele goede scholen en kinderdagverblijven, allemaal op loopafstand. Er zijn goede openbaar vervoer voorzieningen en de A10 en A4 zijn binnen 10 minuten bereikt.

Kenmerken:
– Woonoppervlakte 149 m2 + 41 m2 dakterras + 7 m2 balkons
– Eigen grond, geen erfpacht
– Nieuwe fundering
– Volledig gerenoveerd
– 4 slaapkamers, 2 badkamers
– Op maat gemaakte keuken met kookeiland
– Gashaard
– Hoge plafonds
– Lichtplan met inbouwspots
– Vloerverwarming
– Visgraat eikenhouten parketvloer
– VVE 2 leden
– Project notaris Klein Binnenkade

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Appartement, bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Wonen
149 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
48 m²
Inhoud
541 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, ligbad, vloerverwarming, wastafel, wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Amsterdam u 3152
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ASD17-u-3152
Bekijk alle kenmerken